VACATURES OverZICHT

We zijn constant op zoek naar iemand met passie, oog voor detail, de drive om méér te doen dan wat er van je gevraagd wordt!

Een beetje gek vinden wij helemaal niet erg! ;-) 

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

NEW TALENT

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage/leercontract met veel afwisseling en heb je een grote voorliefde voor hair, beauty en fashion? Als stagiair(e) werk je mee met het creatieve team.

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

STYLIST

Als 'Stylist', heb je ongeveer 2 jaar ervaring in een kapsalon. Je bent enthousiast, stressbestendig, geduldig, daadkrachtig, flexibel en in voor een nieuwe uitdaging in een dynamische omgeving.

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

DEZE VACATURE IS HELAAS INGEVULD

ADVANCED STYLIST

Als ' Advanced Stylist', heb je ongeveer 4 jaar ervaring in het salon, je bent dus vergevorderd in jouw vak. Je hebt geleerd om creatiever te denken, niet alleen om te creëren wat bij de klant past, maar ook om zich bewust te zijn van de nieuwste mode- en beautytrends wereldwijd. Jouw snitten zijn van hoog niveau.

Naam *
Naam

werken bij nicolas sioen betekent

Je werk uitvoeren op top niveau van de kappersbranche!" Je geeft onze klanten meer dan een mooie coupe. Je biedt hen een beleving aan in ons salon  van bij het binnen komen tot en met het vertrek. Dit doe je niet alleen door jouw kniptalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en de klant net dat beetje extra te geven! Je maakt mensen mooi, maar je helpt ook mensen op esthetisch vlak met pruiken en haarstukjes.

- "Inspiratie opdoen, en jezelf blijven ontwikkelen!"  Wij ondersteunen en vergoeden voor al onze medewerkers gedurende hun hele dienstverband, trainingen in knip- en kleurtechnieken, visagie, styling en persoonlijke ontwikkeling. Je volgt trainingen bij ons in het salon én aan de Academy.

- "Balans werk-privé" Ons team presteert de juiste uren. Wij werken niet over de middag. Het salon is gesloten op maandag en woensdagnamiddag (zo kan je zelf de activiteiten op volgen van je kinderen). Je hebt  een weekend van zondag tot en met maandag. Stempelen is niet onze stijl.

- "Prima arbeidsvoorwaarden - financiële zekerheid!"
Een minimum salaris cat 3, reiskostenvergoedingen, opleidingen, gratis gecoiffeerd zijn en een bijdrage in eigen materiaal. 

Work Hard. Have Fun. Make a difference.
— Nicolas Sioen